Cabecera Avisos

Barcelona >  RODALIES
23/11/2018  (18:11)

Desarrollo Aviso

Entradilla Aviso

.-

Titular del Aviso

Vacarisses.- Restabliment parcial amb restriccions entre Terrassa i Manresa

Desarrollo del Aviso

Des de dissabte 24 de novembre, restablerta la circulació per una via en el tram comprès entre Terrassa i Manresa, afectat per una esllavissada i posterior descarrilament d’un tren a l’altura de Vacarisses el passat dimarts, 20 de novembre.

Durant el període de recuperació parcial del tram Terrassa-Manresa els dies laborables, Renfe reforçarà el servei programat amb transbordaments per carretera Manresa – Sant Vicenç de Castellet – Terrassa. D’aquesta manera, es complementa l’oferta en tren amb tretze freqüències amb autocars entre aquestes 3 estacions. Aquests viatgers enllaçaran amb el tren a Terrassa.

La recuperació parcial de la línia implica restriccions de circulació el servei de les línies de Rodalies R4 i R12

R4 (Manresa – Sant Vicenç de Calders per Vilafranca del Penedès)

• Manresa – Terrassa i viceversa:

o Un tren per hora i sentit

o Els dies laborables, en hora punta es reforça el servei amb transbordaments per carretera enllaçant amb el tren a Terrassa

o Increment temps de viatge de 10 i 15 minuts

o A partir de dilluns els trens adaptaran el seu horari a la nova situació. D’aquesta manera els trens de Manresa avançaran la seva sortida d’origen uns 5 minuts.

• Terrassa – Barcelona - Sant Vicenç de Calders i viceversa: Servei habitual

R12 (Barcelona – Lleida per Manresa)

• Lleida – Manresa i viceversa: Servei habitual en tren.

• Manresa – Barcelona i viceversa: Els viatgers continuaran en els trens de la línia R4.

En sentit Lleida, els viatgers hauran d’avançar la seva sortida d’origen al tram L’Hospitalet – Terrassa – Sant Vicenç de Castellet uns 30 minuts per enllaçar amb el seu tren de l’R12 a Manresa.

Els viatgers poden trobar la informació sobre horaris i serveis a través de la megafonia d’estacions i trens, servei Transmet, així com als telèfons d'informació 900 41 00 41 i 912 320 320, a través de les xarxes socials, a l’app de Rodalies i als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es.


Enviar por correo e imprimir aviso

Anexos